ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
طرز تهیه:
1-یک عدد پیاز را رنده کرده در صافی قرار می دهیم تا کمی از آب پیاز گرفته شودسپس با تخم مرغ .نمک.فلفل.ادویه.برنج.آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده مخلوط می نماییم و خوب ورز می دهیم .
2-گشنیز خرد کرده را هم به مواد کوفته می افزاییم و مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مایه کوفته را در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
3-از مایه کوفته گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کرده و در روغن زیاد داغ شده سرخ می کنیم.
طرز تهیه آب کوفته:
یک عدد پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم سپس زرد چوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
به این مواد 3 لیوان آب جوش اضافه کرده و پس از جوشیدن آلو ها را اضافه می کنیم و در پایان کوفته ها را به مواد افزوده در حرارت ملایم به مدت 10 الی 20 دقیقه می پزیم.
در صورت تمایل می توان کمی آبغوره یا آبلیمو افزوده و پس از یکی دو جوش از روی حرارت بر دارید.